Sponsorlu Bağlantılar
5yumurta
1su bardagi toz seker
Yarim cay bardagi siviyag
1.5subardagi un
1paket vanilya
4y.kasigi kakao
1paket k.tozu
👉Ara kremasi
2su bardagi sut
2y.kasigi nisasta
2y.kasigi un
2y.kasigi seker
1paket vanilya
1paket kremsanti (cilekli)
3y.kasigi labne
(Cilekli kremsanti bulamazsaniz Renk vermesi icin evdeki kirmizi soslardan karistirabilirsiniz ben karadut sosu kullandim)
👉Ust sosu icin
1kase ayiklanmis nar
2paket orman meyveli sos
1su bardagi su
1su bardagi visne suyu
2y.kasigi misir nisastasi
👉Once kremasini hazirlayin sutun icine un ve nisastayi ekleyin pisirin yogun olsun soguyunca toz kremsanti ve labneyi ekleyin karistirin tekrar dolaba alin sogusun
👉Sonra pandispanyasini yapalim yumurtalari beyazlarindan ayirip cirpin sonra sondurmeden birlestirin (unu eleyerek ve asamali ekleyin) kelepceli kalipta pisirin soguyunca ikiye kesin iki katida kakaolu sutle nemlendirin kelepceli kalibiniza alt kati yerlestirin
Arasina kremayi surun ust katida uzerine kapatin
Ustu icin orman meyveli soslari 2bardak su ve nisastayla karistirin pisirin yogun osun icine narlari atin birazda boyle bir iki kaynasin kapatin biraz soguyunca sosu pandispanyanin uzerine dokun 1gece boyle beklesin daha guzel olur..Tarifi için @ozlem_sbh 'a teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
1su bardagi toz seker
Yarim cay bardagi siviyag
1.5subardagi un
1paket vanilya
4y.kasigi kakao
1paket k.tozu
👉Ara kremasi
2su bardagi sut
2y.kasigi nisasta
2y.kasigi un
2y.kasigi seker
1paket vanilya
1paket kremsanti (cilekli)
3y.kasigi labne
(Cilekli kremsanti bulamazsaniz Renk vermesi icin evdeki kirmizi soslardan karistirabilirsiniz ben karadut sosu kullandim)
👉Ust sosu icin
1kase ayiklanmis nar
2paket orman meyveli sos
1su bardagi su
1su bardagi visne suyu
2y.kasigi misir nisastasi
👉Once kremasini hazirlayin sutun icine un ve nisastayi ekleyin pisirin yogun olsun soguyunca toz kremsanti ve labneyi ekleyin karistirin tekrar dolaba alin sogusun
👉Sonra pandispanyasini yapalim yumurtalari beyazlarindan ayirip cirpin sonra sondurmeden birlestirin (unu eleyerek ve asamali ekleyin) kelepceli kalipta pisirin soguyunca ikiye kesin iki katida kakaolu sutle nemlendirin kelepceli kalibiniza alt kati yerlestirin
Arasina kremayi surun ust katida uzerine kapatin
Ustu icin orman meyveli soslari 2bardak su ve nisastayla karistirin pisirin yogun osun icine narlari atin birazda boyle bir iki kaynasin kapatin biraz soguyunca sosu pandispanyanin uzerine dokun 1gece boyle beklesin daha guzel olur..Tarifi için @ozlem_sbh 'a teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments