Column Left

14 Aralık 2016 Çarşamba

Köstebek Pasta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Köstebek Pasta
Malzemeler:
3 tane yumurta
2 türk kahve fincanı toz seker
1 türk kahve fincanı su
3 yemek kasıgı tepeleme kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 Türk kahve fincanı un
1 limon kabugu rendesi
Kreması İcin:
3 su bardagı süt
5 yemek kasıgı toz seker
4 yemek kasıgı dolu dolu un
1 paket vanilya
100 gr margarin
1 cay bardagı hindistan cevizi
Yapılısı:
Yumurta ve toz sekeri mikser ile cırpın.
Diger malzemeleri de ekleyin karıstırın.
Yaglı kagıt serili dikdörtgen mini fırın tepsisine karsşımı bosaltın.
170 derece fırında pisirin.
Soguduktan sonra cay bardagı ile yuvarlak kesin.
Muhallebi icin süt,un ve sekeri tencereye alın.
Muhallebi kıvamına gelene kadar pisirin.
Ocaktan indirdikten sonra vanilya,margarin ve hindistan cevizi ekleyin ve mikser ile cırpın.
Yuvarlak kek parcalarına tatlı kasıgı ile muhallebi koyun.
Kalan kek parcalarını rondo dan gecirin.
Muhallebili kısımı kek parcalarına bulayın ve elinizle her yerine gelecek sekilde yuvarlayın.
Bütün yuvarlak kek parcalarını bu sekilde tamamlayın.
1 gece buzdolabında dinlendirin.
Afıyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments