Column Left

3 Ekim 2018 Çarşamba

KABAK TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar











KABAK TATLISI
MALZEMELER
3 kg kabak
3.5 su bardağı şeker
Üzeri İçin Ceviz isteğe göre tahin
HAZIRLANIŞI
Selam arkadaşlar size lokum tadında kabak tatlısı tarifi vereceğim kesinlikle deneyin pişman olmayacaksınız😊😉
Önce kabakları soyup küçük olarak doğradıktan sonra bir tencereye koyup üzerine şekeri ilave edip tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar sulanmasını bekleyin.
Sulanan kabağı ocakta yumuşak olana kadar pişirin şekerini damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz 😊 daha sonra bir tepsiye döküp fırında 190°üzeri biraz kızarıp karamelleşinceye kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.Sonra servis tabağına koyup üzerine ceviz isteğe göre tahin koyarak servis edin AFİYET OLSUN👌😋
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments