Column Left

3 Ekim 2018 Çarşamba

BİSKÜVİLİ İRMİK TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar











BİSKÜVİLİ İRMİK TATLISI
MALZEMELER
1 lt süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
Çikolata sosu
Kakaolu Bisküvi
YAPILIŞI
Tencereye süt,irmik şeker koyup muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırılır.
Altını kapattıktan sonra vanilya ve tereyağı eklenir Kalıba biraz dökülür üzerine bisküviler yerleştirilir tekrar irmikli muhallebi dökülür ve oda sıcaklığına gelince yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında bekletilir.Kalıptan çıkarılarak üzerine çikolata sosu ve pasta süsleri ile süslenerek servis edilir.
AFİYET OLSUN😋👍👌
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments