Column Left

31 Ağustos 2018 Cuma

GÜLLAÇ

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar











🍥  GÜLLAÇ 🍥

300gr güllaç yaprağı(11 adet)
2 lt süt
2 su bardağı şeker
1 su bardağı ceviz
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 paket vanilya
HAZIRLANIŞI
Sütü ve şekeri tencereye koyup kaynatın kaynayan süte vanilya ekleyip hafif ılımasından sonra yuvarlak tepsiye güllaç yaprağı koyup üzerine süt döküp hindistan cevizi serpin ve tekrar güllaç yaprağı koyarak süt dökerek devam edin güllacın yarısına gelince ceviz serpin ve tekrar aynı şekilde her katına süt ve hindistan cevizi dökerek devam edin.Üzerini isteğinize göre süsleyip dolapta 2 saat beklettikten sonra servis edin.
AFİYET OLSUN😋👍👌






zuzaninmutfakdunyasina teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments