Column Left

27 Ağustos 2018 Pazartesi

ARPACIK SOĞAN KEBABI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar













🍃🍃🍃🍃🍃
ARPACIK SOĞAN KEBABI
Yarım kg kıyma
Arpacık soğan
Tuz 
karabiber 
pulbiber
Sarımsak
Domates
Yeşil biber 
SOS İÇİN : 
Nar ekşisi (1 tatlı kaşığı)
salça
1 cay bardağı su
YAPILIŞI :
Kıymayı tuz, karabiber ve pulbiber ile iyice yoğuralım. Avucumuzun ortasında köfteler yapalım.Arpacık soğanları soyarak bir köfte bir soğan şeklinde fırın  tepsisine  yerleştirelim.
Tepsinin ortasında kalan boşluğa sarımsakları soyarak tüm yerleştirelim.
Kebabın en üstüne iri dilimlediğimiz biberleri, onun üzerine de domates dilimleri kapatalım.
Bir kasenin içerisine nar ekşisi, salça ve su katıp karıştıralım. Kebabın üzerine gezdirelim.
 Kebabı önceden ısıtılmış  fırında üzerini yağlı kağıt ile kapatıp pişirelim👌👌




Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments