Column Left

9 Ağustos 2015 Pazar

Şifa Kaynağı Limon Sarımsak Kürü

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Şifa Kaynağı Limon Sarımsak Kürü
Limon sarımsak kürü sarımsak ve limonla ile birlikte hazırlanan sihirli bir iksirdir; kireçlenmeden kalbe, şekerden hipertansiyona kadar birçok rahatsızlığa faydalı gelmektedir. Her zaman her derdin şifası doğada gizlidir. Neredeyse tüm rahatsızlığa iyi gelen şifalı bitkiler bunun yanında ömrüde uzatıyor. Yararları saymakla bitmeyen limon, sarımsakla birleşince ortaya mucize iksir çıkıyor. Kalp damar rahatsızlığından cinselliğe ve felce kadar birçok rahatsızlığa limon sarımsak kürü şifa vermektedir. Liman sarımsak kürünü kullanmadan önce mutlaka bir hekime danışınız.

Kuzey ülkelerinden Rus hekimlerin özellikle önerdiği limon sarımsak kürü kalp ve damar rahatsızlıklarında mucize etkiler ortaya çıkarıyor. Limonsuyu ve sarımsakla elde edilen kür, damar yağlanması, tansiyon, damar sertliği ve damar tıkanıklığı gibi birçok problemi kalıcı olarak çözebiliyor. Limon suyu ve sarımsak karışımında inanılmaz bir şifa kaynağı bulunmaktadır. Bu yüzden bu kürü sadece bir kez yapmanız yeterlidir.

Bitkisel tedavi yöntemlerine oldukça önem verilen Rus tıp dünyası, bu karışımı uzun yıllardır kullanmakta ve etkili neticeler almaktadırlar. Limon sarımsak kürünün çok büyük yararları bulunmaktadır. Türkiye’ dede kimi hekimler tarafından bu karışım kullanılması tavsiye edilmektedir. Limon sarımsak kürünü evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.

Limon Sarımsak Kürü Malzemeleri
2 Litre kesinlikle hiç su eklenmemiş sıkılmış saf limon suyu – 40 diş temiz soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Eğer temin edebilirseniz ithal olmayan ve yerli sarımsakları tercih ediniz) – 2 litrelik ağzı sıkı kapanabilen kavanoz (Bulamazsanız 2 litrelik pet şişeler de kullanabilirsiniz)

Limon Sarımsak Kürü Hazırlanışı
Satın alacağınız limonlar hazırlamış olduğunuz 2 Litrelik kavanoz veya pet şişeyi dolduracak kadar olmalıdır. Daha sonra limonları iyice sıkıp suyunu şişelere doldurun. 40 diş orta boy sarımsağa soyun ve yıkamadan, ezerek hazırladığınız limon suyunun içerisine katarak şişenin kapağını iyice kapatın.

Ilık ve normal bir mekânda 25 gün süresince ve her gün birkaç kez çalkalayarak muhafaza ediniz. Ortalama 25 gün sonunda eklediğiniz sarımsaklar limon suyunun içerisinde eriyecektir.

Hazırladığınız karışım 25 gün sonunda hazır hale gelecektir. Karışımı her sabah kahvaltıdan önce yarım çay bardağı olacak şekilde için. Bu işlemi mutlaka her gün düzenli olarak yapın. Eğer yapabilirseniz sürekli olarak aynı saatte tüketin. Limon sarımsak kürünün içerisine kesinlikle şeker, tatlandırıcı, tuz benzeri başka bir madde eklemeyiniz.

Limon Sarımsak Kürünün Kanıtlanmış Faydaları
1- Damar tıkanıklarını açar, tüm damar iltihaplarını (vasküler) giderici etkiye sahiptir, damar sertliklerini ve hipertansiyonu engelleyici faydalar sağlamaktadır.

2- Zararlı yağların yakılmasını sağlar, lipidi ve kolesterolü düşürür, zayıflatır ( bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağlar, bu sebeple iştah açıcı özelliği bulunmaktadır) pankreasın yenilenmesine fayda sağlar, vücuttaki şeker oranını dengeler.



3- İdrar söktürür, dokularda ödem oluşmasını engeller. Vücuttaki şişkinliği giderir, böbrek ve safra taşlarının erimesine büyük fayda sağlar.

4- Helycobeacter pylori adlı mikrobu yok ederek on iki parmak bağırsağı ve mide ülserinin tamamen ve kesin olarak iyileşmesini sağlıyor.

5- Limon sarımsak kürü kireçlenmeyi engeller, tüm romatizmal iltihabı önler, eklem yüzeylerinin yenilenmesine fayda sağlar, tüm romatizmal ağrıları giderir ve her türlü ağrıya karşı etkileyici bir şifa kaynağıdır.

6- Felç ve inme tehlikesini en aza indirir. Tüm sinir sistemlerini ve beyin hücrelerinin yenilemeye faydası vardır. Eklem yüzeylerinin sağlıklı bir şekilde yenilenmesini sağlar.

7- Her türlü alerjiyi, bilhassa da damarsal kaynaklı ve stresten dolayı oluşan cilt alerjilerini tümüyle yok ediyor. İnsanın bağışıklık sisteminin mükemmel bir düzen içerisinde çalışmasını sağlıyor. Tüm vücudu kanser oluşumuna karşı koruyor.

Uzmanlar limon sarımsak kürünü bilhassa otuz yaş üstü insanlar tarafından tüketilmesini önermektedirler. Eğer alkol veya sigara kullanıyorsanız bu kürü kullanmanız daha fazla önem arz etmektedir. Limon sarımsak kürü kullanacakların dikkat etmesi gereken en önemli konu, kürün tansiyon düşürücü özelliği bulunmasından dolayı düşük tansiyonu olanların kesinlikle bu kürü kullanmamasıdır. Kan inceltici ilaç alıyorsanız kürü kullanmadan evvel mutlaka bir hekime danışmalıdırlar. Bu kür yılda en fazla iki defa kullanılması gerekmektedir.

Dr. Ender SARAÇ Limon Sarımsak Kürü
Bir televizyon programına konuk olan Dr. Ender Saraç Limon ve sarımsak kürü nün faydalarını açıkladı

-Damar iltihaplarına faydası bulunmaktadır.

-Tıkanan damarları açmakta oldukça faydalıdır.

-Yüksek tansiyon ve damar sertliğine iyi gelir.

-Kolesterolü düşürüyor.

-Lipit düşürme tesiri bulunmaktadır.

-Yağ yakıcı faydası bulunmaktadır.

-Zayıflamayı destekleyici etkisi bulunmaktadır.

-Şeker düşürücü olduğundan dolayı şeker rahatsızlığı bulunanların dikkatli olması gerekmektedir.

-Böbrek ve safra taşlarının erimesine faydası bulunmaktadır.

-Vücuttaki şişlik ve ödemi giderir.

-Romatizmal ağrılar için temizleyici faydası vardır.

-Eklem kireçlenmelerini hafifletici ve geciktirici tesiri bulunmaktadır.

-Sinir sistemini yenileyici ve gençleştirici tesiri bulunmaktadır.

-Baş dönmesinde , hafif felç bulunanlara faydası vardır.

-Bağışıklık sistemi için , her türlü alerjilerde bilhassa damarsal kökenli alerjilerde, strese bağlı cilt alerjilerinde faydalı olmaktadır.

-Kansere karşı koruyucu etkisi bulunmaktadır.

-Vücudu temizler.

Limon Sarımsak Kürü Kullananlar
Dr.Ender Saraç limon sarımsak kürü kullananlardan kolesterolü, tansiyonu, ağrıları, damar kireçlenmesini azalttığını söyleyen çok sayıda hastasının olduğunu belirtmiştir.



Prof. İbrahim Saraçoğlu, Limon Sarımsak Kürünü kalp damarlarını açmak ve kalp dolaşımını desteklemek için önermektedir.Kaynak:http://www.kadinneder.com/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments