Column Left

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Kaşarlı Patates Topları

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Kaşarlı Patates Topları
7-8 adet patates ( haşlanıp ezilecek )
1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar,
Yarım çay bardağı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı köri,
kimyon tuz, karabiber
küp küp doğranmış kaşar peyniri
*Galeta unu.
yapılışı
Patatesleri, zeytinyağı, rendelenmiş kaşar, köri, tuz ve karabiber karıştırarak yoğuralım.
Yoğurduğumuz patateslerden ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, elimizde yuvarlayalım.
Yuvarladığımız patateslerin ortasına küp kaşar koyarak, patatesleri tekrar yuvarlayıp, kaşarın kapanmasını sağlayalım.patates toplarını galeta ununa bulayarak, bir borcama yada fırın tepsisine dizelim.
Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık olarak 15-20 dk pişridkten sonra, sıcak servis yapalım. Afiyet olsun.Kek Dünyası'na  Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments