Column Left

9 Ağustos 2015 Pazar

Bonibonlu Papatya Kurabiye

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bonibonlu Papatya Kurabiye
1Pkt nişasta(400gr )
250 gr margarin veya tereyağ
1 adet yumurta
1 su bardağı un
1 pkt kabartma tozu
1.5 su bardağı pudra şekeri
üzerı için
2 kutu bonibon
Bir kapta tereyağ(margarin),yumurta ve şeker karıştırılır. Nişasta un ve kabartma tozu eklenerek ele yapışmayan bır hamur elde edilir.Ele yapışıyorsa biraz daha un eklenebilir.Merdanele açılarak çiçek şeklindeki kurabiye kalıbıyla şekil verilir.bonibonla süslenır.Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzeri beyaz kalacak şekilde pişirilir.Kek Dünyası'na Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments