Column Left

1 Şubat 2019 Cuma

Mısır Gevrekli Kurabiye

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
MISIR GEVREKLİ KURABİYE;🌸
200 gr. Tereyağ oda sıcaklığında
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilin
1 paket kabartma tozu
Un | yumuşak ele yapışmayan bir hamur olmalı
DIŞI İÇİN;
160 gr. Sütlü/bitter karışık çikolata
Mısır gevreği / corn fleks



HAZIRLANIŞI;
Hamuru için olan tüm malzemeyi yoğuralım.
Küçük toplar yapıp tepsiye dizelim.
175 derecelik ısıtılmış fırında hafif pembeşinceye kadar pişirelim.
Çikolatayı benmari usulu eritelim.
Kurabiyeleri önce çikolataya ardından rondodan çekilen mısır gevreğine bulayalım.
Buzdolabında dondurup servis edelim.
AFiYET OLSUN...Tarifi için @_bir.tutam.lezzet_/ 'e teşekkürler





Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments