Column Left

30 Ağustos 2018 Perşembe

KRUVUSAN BÖREK

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar










Kruvusan Börek

🌸Malzemeler
4 tane yufka
2 su bardağı su
1 su bardağı sıvıyağ
🌸Iç harci için
Beyaz peynir
🌸batırmak için
Galeta unu
🌸Hazırlanışı
Öncelikle sıvıyağ ve suyu geniş bir kaba koyup karıştırıyoruz.Daha sonra tezgaha bir yufka serip üzerine yağlı sudan heryerine bolca gezdiriyoruz fırça yardımıyla heryerine sürüyoruz.Ayni şekilde 4 yufka olacak şekilde üst üste koyuyoruz aralarına yağlı sudan sürerek daha sonra 4 parçaya kesip kestiğimiz her parçayı da tekrar 5 parcaya kesiyoruz yani toplamda 20 parça oluyo.Daha sonra üç kısımlarına peynir koyup sarıyoruz.en son tekrar suya hafif batirip  galeta ununa buluyoruz ve yağlı kâğıt serili tepsiye diziyoruz ben birkisminda susama batırdım.
200 derecelik fırında nar gıbı kızarana kadar pişiriyoruz.
.
.
.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments