Column Left

28 Ağustos 2018 Salı

JÜLIEN SALATA

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar













JÜLİEN  SALATA ;

3 adet kabak
3 adet havuç
2 adet kırmızı biber
9-10  adet kornişon salatalık turşusu
1 çay bardağı zeytinyağ
1 limon suyu
1 demet dereotu  YAPILIŞI ;
Kabak ve havuçları iyice yıkayıp soymadan  jülyen kesici alet ile yada elinizle incecik doğrayın..bu kadar incecik ve şekilli olarak elle kesmek biraz zor ama piyasada
artık heryerde jülyen kesme bıçağı satılıyor. Kırmızı biber ve tursuyuda ince ince doğrayın..
Sıra ile cok az yağ koyduğumuz tavada hafif kavuralım..Ayrı bir kapta salata sosunu
hazırlayın. Sosa ince kıyılmış dereotlarını ekleyin.
Ilık salataya sosunu döküp servis yapın 👌👌
Cok lezzetli bir salata !!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments