Column Left

11 Ocak 2017 Çarşamba

Çikolatalı Pasta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Çikolatalı Pasta
2 paket 2 katlı kakaolu pandispanya
300 gr kakaolu kremsanti
2 su bardagı soguk süt
1 paket damla cikolata
1 su bardagı fıstık draje
Üzerini süslemek icin
Cilek
fındık draje
Cikolatalı dekor malzemesi
Yapılısı
KremSanti tozu sütle karıştırılır mikserle iyice köpürtülür buzdolabında bekletilir.
Pandispanyalar ayrı ayrı birer küçük Cay bardağı sütle ıslatılır.
Her pandispanya katına 3 ymk kasıgı dolusu cırpılmıs kremsanti sıvanır
1 avuç damla cikolata ve fıstık draje serpilir.
pandispanyalar üst üste konulur üzeri ve kenarları kalan Kremşanti ile
sıvanır buzdolabında bekletilir.Pastayı iki gün önceden yapmanızı tavsiye ederim.
Üzerini istege bağlı süsleyebilirsiniz ben çilek draje dekor süsleme kullandım


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments