Column Left

28 Kasım 2016 Pazartesi

İrmik Mantolu Damla Tatlı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

İrmik Mantolu Damla Tatlı


Malzemeler;
1,5 su bardagı irmik
1 su bardagı un
1 cay bardagı yogurt
Yarım cay bardagı sıvı yag
1 kabartma tozu
1 yumurta


Üzeri İcin:
İrmik


Şerbetı ıcin 
(Serbet soguk kaynatılmadan dokuluyor )
2.5 su bardagı su
2.5 su bardagı seker


Hazırlanısı:
Malzemeler bır kapta yogrulur. Damla seklı verılır ve her yerı irmige bulanır. Yaglı fırın tepsısıne dızılır. 180 derecede pısırılır. Yanlız fırını kontrol edın cabuk pısıyor. Serbet ıcın su ve seker bır kapta karıstırılarak erıtılır. Kaynatmıyoruz!!! Soguk serbet fırından cıkan tatlıların üzerıne gezdırılır.Daha sonra dinlendırılır ardından servis edebilirsiniz.
Afıyet olsun..
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments