Mıhlama
Malzemeler :
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
200 gr çeçil peyniri ( sünen yağlı bir peynir olması lazım , ben mozzarella kullandım )
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
200 gr çeçil peyniri ( sünen yağlı bir peynir olması lazım , ben mozzarella kullandım )
Tarifi :
Sponsorlu Bağlantılar
Yağı tavaya alın eriyip ısındıktan sonra mısır ununu koyun ve rengi dönünceye kadar kavurun , sonra suyu koyun karıştırın, peyniri ilave edin, peynir eriyinceye kadar karıştırın, altını kısın hafif dibine tutup yağı üzerine çıkıncaya kadar pişirin, sıcak sıcak ekmek batırarak yiyin. Afiyet olsun.Yemek Sevmek'e TeşekkürlerSponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments