Column Left

9 Ağustos 2015 Pazar

Zayıflamak İçin Mate Çayı İçin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Zayıflamak İçin Mate Çayı İçin
Mate Çayı Zayıflatır mı? Kilo Vermek İçin Nasıl Kullanılır, Mate Çayının Faydaları Nelerdir, Zayıflamak İçin Mate
Mate çayı, 12 ay boyunca yapraklarını çok az döken bir ağaç türünden elde edilmektedir.

Avrupa’nın “Yeşil Altın” Bitkisi Olan Mate Çayı Yağ Yakmaya Yardımcı Çay Olarak kullanılıyor.
Mate çayı yarı tropik yâda tropik iklimlerde yetişen bir bitkidir. Avrupa ülkelerinde “yeşil Altın” adı ile oldukça popüler bir bitkidir. Son zamanlarda “yağ yakmaya yardımcı çay” olarak yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Paraguay yağmur ormanlarında en doğal haliyle yetiştirilmektedir. Bu sebepten dolayı “Paraguay Çayı” olarak da bilinmektedir.

Yağ Yakmak ve Zayıflamak İçin Oldukça Faydalı
Mate çayı yağ yakımı hızını etkili bir şekilde hızlandırarak yağ yakımında büyük yardımcı rol oynar. Bunun yanında metabolizmayı hızlandırıcı faydası da bulunmaktadır. Avrupa’da deneklerle yapılan birçok araştırmada mate çayı içenlerin kilo verdikleri tespit edilmiştir



Zayıflatıcı Beşi 1 yerde Hazırlanışı
Birer çay kaşığı olacak şekilde funda, mate,yeşil çay, biberiye ve kekik yapraklarını 1 litre kaynamış suyun içerisine ekleyiniz. Yaklaşık olarak 15 dakika demlenmesini bekledikten sonra içebileceğiniz bir sıcaklığa getirerek süzüp içebilirsiniz. Zayıflatıcı beşi bir yerdeniz hazır. Afiyet olsun.

Mate Çayının Faydaları Ve Kullanım Alanları
Mate Çayı dünyanın bir çok yerinde obezite tedavilerinde kullanılmaktadır. En çok faydalanılan özellikleri arasında yağların hızlı yakılması, vücutta yağ emilimini önlemesi ve vücuttan su atılmasını kolaylaştırıcı özelliğidir. Bunların dışında mate çayı kafeinde bulunan özellikleri sahiptir fakat kafeinin kötü etkisi kesinlikle mate çayında bulunmamaktadır. Metabolizmanızın yavaş çalıştığını düşünüyorsa bu çay sizin için biçilmiş bir kaftandır. Her yaş tarafından kullanılmaya müsait özellikleri bulunmaktadır. Bu çaydan tam olarak faydalanmak istiyorsanız günde üç fincan içmeniz gerekmektedir.

Günde Üç Fincan Mate Çayı Erken Yaşlanmaya Çare
Peki, bu kıymetli bitki çayını nasıl kullanacağız. Dilerseniz sade olarak mate çayını içebilirsiniz, dilerseniz de yeşil çayla karıştırarak demledikten sonra içebilirsiniz. Kadinneder.com olarak bizim önerimiz yeşil çayla karışım yaparak tüketmenizdir. Yeşil çayın saymakla bitmeyen faydaları da göz önünde bulundurulduğunda, günlük çay ihtiyacınızı bir tek çayla gidererek, kanserden hızlı yaşlanmaya kadar bir çok problemden vücudunuzu korumuş olursunuz.


Mate Yaprağı ve Yeşil Çay Nasıl Demlenir, Nasıl Hazırlanır
Eğer evinizde porselen demlik bulunuyorsa onu kullanmanızı öneririz. Yoksa normal demlikle de demleyebilirsiniz. Bir demliğin içerisine ortalama 1 veya 2 çorba kaşığı yeşil çay ve mate yaprağını karıştırmanız en ideal olanıdır. Yaklaşık 5 dakika demleyiniz. İsteğinize ve zevkinize göre bu süreyi uzatıp kısaltabilirsiniz. Günde üç fincandan az olmayacak şekilde tüketmeniz yeterlidir. Bu şekilde mate çayı tüketerek 5 kiloya kadar zayıflamanız mümkündür.





Ender Saraç Mate Çayı Tarifi
Prof. Dr. Ender Saraç, zayıflamak isteyen insanların dikkat etmesi gereken noktanın doğal yöntemlerle zayıflamak olduğunu belirtiyor. Vücuttaki yağları yakmak ve kolesterolü dengelem için doğada bulunan bitkilerin yapraklarının düzenli bir şekilde kullanılması gerektiğini belirten Saraç, bitki çayları diyetiyle 30 günde 5 kilo vermenin gayet rahat olduğunu belirtiyor.

ENDER SARAÇ; bitki karışımlarından yapılan zayıflama kürünün bir günde 2 yada 3 bardağı geçmemesi gerektiğini söylüyor.

mate-cayi-2

Kaynatmayın, DEMLEYİN…

Prof. Dr. Saraç, “Diyet çayları hazırlanırken karışımda kullanılan bitkelirn kesinlikle kaynatılmaması gerektiğini bunun çok hatalı bir uygulama olduğunu belirtiyor. En uygun olan bitki çayı demle şekli; su kaynadıktan sonra üzerine bitki yapraklarını atmak ve demlenmesini beklemektir diyor.

Mate Yaprağı ;
Zayıflamaya faydalı olduğu tam olarak ortaya çıkan mate çayı dünyada genelinde yaygın bir biçimde kullanılan bir bitki çayı türüdür. Her yaştan insan herhangi bir problem olmadan mate çayını sağlıklı, güzel ve formda bir bedene kavuşmanızı için kullanabilmektedir.


Ender Saraç ile Mate Çayı Karışımının Hazırlanışı:
Kullanılacak Malzemeler :
Bir tatlı kaşığı Mate yaprağı
Bir tatlı kaşığı Biberiye
Bir tatlı kaşığı Kekik
İki tatlı kaşığı Yeşil çay
Bir tatlı kaşığı Funda yaprağı


Yukarıda yazmış olduğumuz malzemeleri 1 litre kaynar suya ekleyerek yaklaşık 15 dakika demleyin. Ardından süzerek içebileceğiniz bir sıcaklığa getirerek tüketebilirsiniz. İsterseniz bir miktar limon ekleyerek de tüketebilirsiniz. 3 günde kilo verdiğiniz görebileceksiniz.

Uzmanlar ve Kullananlar Mate Çayı Yorumları
ENDER SARAÇ:
Doğal bir şekilde zayıflamak, insan sağlığı bakımında oldukça önemlidir. Mate Çayı diyeti ile bir ayda 5 kilo vermek mümkündür. Ancak unutmayınız ki günde 2 veya 3 bardaktan fazla tüketmemeniz gerekiyor

TAYLAN KÜMELİ:
Son zamanlarda zayıflamaya çalışanlar aşırı biçimde bitki çaylarına başvuruyor. Bu çaylar içerisinde bilhassa Mate çayını öneririm. Kış aylarında vücutta biriken toksinler kolayca atabiliyor. Ancak bu karışımları tüketirken dikkat etmelisiniz. Fazla tüketmeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.Kaynak:http://www.kadinneder.com/


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments