Column Left

13 Ağustos 2015 Perşembe

Soğan Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Soğan Kebabı
15 adet ufak boy soğan 200 gr orta yağlı dana kuzu karışık kıyma tuz karabiber pul biber yarım su bardağı nar ekşisi yarım su bardağı su. Hazırlanışı kıyma tuz karabiber pulbiber harmanlanıp yoğurulur soğanların ince kabukları soyulup yıkanır ortadan ikiye bölünür tam dibe kadar kesmeyin aralara köfte harcından koyup tepsiye diziyoruz 200 derece fırında yarımsaat pişiriyoruz. Nar ekşisi ve suyu karıştırıp yemeğin üzerine döküyoruz ve 30 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsun..Mutfakta Mutluluk Var'a Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments