Sponsorlu Bağlantılar
Taze Fasulye Dondurucuda Nasıl Saklanır
Taze fasulyeyi yılın her zamanında taze ve lezzetli olarak yemek mümkün .Özellikle yeşil fasulye sevenler için dondurucudan kış aylarında bulunan fasulye mükemmel bir tat olacaktır.
Mevsiminde alınan taze fasulyeler ayıklanır, yıkanır ve ihtiyacınıza uygun olarak doğranır. 3 dakika süre ile şoklama işlemi yapılır sonra poşetlenir ve derin dondurucuya kaldırılır.
Poşetlerken ben içerisine 2 adet domatesi soyup koyuyorum kışın pişirirken domateslerle pişiriyorum. Soğanları kavurduktan sonra donmuş halde direk fasulyeleri tencereye koyarak pişiriyorum.
Veya domatesle birlikte fasulyeleri kavurarak da dondurucuya koyabilirsiniz.Bunun için fasulyeleri ayıklayıp doğruyoruz ,içerisine domatesi de doğruyoruz ve fasulyenin rengi değişene kadar kavuruyoruz.Soğuduktan sonra poşetleyip dondurucuya koyuyoruz.
Dondurucuda saklama süresi 10-12 aydır.Kaynak:http://www.orguhobi.com/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments