Column Left

31 Temmuz 2015 Cuma

PARMAK TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

PARMAK TATLISI
MALZEMELER
1 paket margarin
1 çb sıvı yağ
1 adet yumurta
3 yk yoğurt
3 yk şeker
1paket kabartma tozu
bulamak için irmik
aldığı kadar un
şerbeti için
3 sb şeker
3 sb su
limon suyu
HAZIRLANIŞI
Malzemeler karıştırılır yumuşak bir hamur tutulur.
minik minik bezelere ayrılır.
parmak boyunda yuvarlanır irmiğe bulanır.
borcam tepsisine dizilir.
200 derecelik fırında pembeleşene kadar pişirilir.
soğuk şerbet başından dökülür.Dilek Hanımın Mutfağı'na Teşekkürler




Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments