Column Left

4 Temmuz 2015 Cumartesi

ÇİKOLATA KAPLI FINDIKLI KURABİYE

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

ÇİKOLATA KAPLI  FINDIKLI KURABİYE
MALZEMELER
1 Paket margarin
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 Yumurta
1 Su bardağı nişasta
1 Su bardağı pudra şekeri
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
Aldığı kadar un
Üzeri için,
4 Yemek kaşığı fındık kreması(saralle, nutella vb...)
1 Tatlı kaşığı tereyağ
1 Su bardağı fındık
YAPILIŞI
Hamur malzemelerinin hepsiyle ele yapışmayan bir hamur yoğurun
İstediğiniz büyüklükye yuvarklar yaparak yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın.
170 derecede pişirin.
Fındık kremasını tereyağla birlikte benmari usulü eritin.
Soğuyan kurabiyeleri fındık kremasına batırıp sonra fındığa batırın
Kolay ve şık kurabiyeleriniz servise hazır.AFİYET OLSUN.Lezzet Pınarından Damlalar'a Teşekkürler


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments